Advertisment

Hvordan spille?

  • Drive
    Brake
    Switch Camera

18 Wheeler Driving Sim

Du er velkommen til å spille denne gratis og ublokkerte versjonen av nettspillet 18 Wheeler Driving Sim som bare tilbys av BrightestGame akkurat nå!
18 Wheeler Driving Sim er et helt nytt nettspill utviklet eksklusivt for lastebilsjåfører i USA og inneholder iøynefallende grafikk gjengitt i 3D. Hovedformålet med denne ublokkerte versjonen av 18-hjulsspillet er å sette seg selv i posisjonen som en amerikansk 18-hjulssjåfør for en dag og lære å frakte gods med et tungt belastet kjøretøy, spesielt en lastebil som inkluderer en tilhenger. Denne versjonen av spillet er også opphevet. Vi bruker en traktor til å utføre funksjonene til en bil, og bak på traktoren fester vi en veldig lang tilhenger som er eksplisitt laget for levering av varer. Du er ansvarlig for å kjøre et gigantisk monster. Mens du gjør det, må du manøvrere den over farlige veier og terreng, for å sikre at lasten din får den mindre skaden som er mulig og, viktigst av alt, at du ikke går over bord.

Hvordan spiller du 18-hjuls kjøresimulator?
Dette gratis 18-hjulsspillet er delt inn i tretti unike nivåer, som hver enkelt kan fullføres med suksess av en ekte ekspertspiller som har spilt spillet før. Fordi bruk av en traktor-tilhenger krever en betydelig grad av erfaring, samt kunnskap om dimensjonene til kjøretøyet ditt og kapasiteten til å håndtere det riktig, er det ikke mulig for alle å kjøre en traktor-tilhenger. Hvis du kan gjennomføre hvert trinn mens du bærer de nødvendige tingene, vil du få pengekompensasjon som belønning. Disse pengene kan investeres i å kjøpe ekstra tilhengere til lastebilen din, noe som vil utvide potensialet betydelig. Du kan kontrollere retningen 18-hjulingen kjører i ved å bruke piltastene, og deretter kan du bruke mellomromstasten til å koble inn håndbremsene på både lastebilen og tilhengeren. I tillegg vil du kunne flytte kameraet rundt med musen, noe som gir deg flere forskjellige utsiktspunkter for å observere scenen.

Lignende 18-hjuling spill på nett:
American 18 Wheeler Truck Sim
18 Wheeler Cargo Simulator 2
City Driving Truck Simulator 3D
18 Wheeler Truck Driving Cargo
18 Wheeler Driving Sim
18 Wheeler Cargo Simulator

innholdsvurdering
Alle pegi 3

Opplæringen
Sjekk ut videoinstruksjoner, tips og 18 Wheeler Driving Sim YouTube-spilling gratis på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#lastebiler, #lastebilsjafor, #18 hjuling, #amerikansk lastebilsjafor, #last, #transport, #levere last, #tung last, #eksklusivt for lyseste spill, #stort 18 hjulingsspill, #18 hjulingsspill ublokkert, #18 hjulingsspillsimulator, #ublokkert 77, #ublokkert 76, #ublokkert 66, #ublokkerte spill a spille pa skolen, #ublokkerte spill wtf

Kul informasjon og statistikk

This game was added in July 21, 2022 and it was played 28.2k times since then. 18 Wheeler Driving Sim is an online free to play game, that raised a score of 4.53 / 5 fra 348 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til