Advertisment

Hvordan spille?

  • Move
    Switch Your Hero
    To Interact
    Next/navigate Game

Avengers Age Of Ultron: Global Chaos

BrightestGames tilbyr nå en gratisversjon av Avengers: Age of Ultron: Global Chaos videospill.
Du er hjertelig invitert til å gå inn i den fascinerende verdenen til Avengers Age of Ultron: Global Chaos, et spennende spill som venter på deg på Brightestgames.com. I dette spillet vil du kunne prøve ut dette splitter nye Avengers-spillet. Gjør deg klar til å dra på en uforglemmelig reise med noen av de mektigste heltene i historien, inkludert Captain America, Hulken, Thor og Iron Man. Jordens fremtid står på spill når de tar den vanskeligste testen til nå i form av en konfrontasjon med den farlige Ultron. Ta på deg det modige ansiktet ditt og gi din støtte til disse utrolige personene som er på en søken etter å redde menneskeheten. Du vil bli kastet inn i en verden full av farer og usikkerhet mens du spiller dette fartsfylte videospillet. Ultron, en motstander som er tøff og nådeløs, har sluppet løs en sverm av fiender og automatiserte våpen, som utgjør en enorm fare for verden slik vi kjenner den. Du er en veldig viktig alliert, og som sådan er det pålagt deg å samarbeide med Avengers for å oppnå suksess mot denne farlige fienden.

Du kan velge å ta kontroll over en enkelt helt om gangen eller jevnt bytte mellom mange helter, som hver har sine egne ferdigheter og evner som må brukes for å komme seg gjennom spillet. Som Captain America må du forsiktig bruke skjoldet ditt for å avverge angrep fra motstanderen og lede anfallet fremover. Utnytt den uhemmede kraften til Hulken for å pulverisere fiendene dine og knuse gjennom barrierer med letthet. Bruk styrken til Thor til din fordel ved å kalle frem tordenvær og demonstrere din mestring av Mjolnir. Og ta i bruk den sofistikerte rustningen til Iron Man, slik at du kan beseire motstanderne dine med banebrytende teknologi og frastøtende eksplosjoner. Når du går gjennom en rekke fascinerende settinger, vil du bli stilt opp mot bølger på bølger av motstandere så vel som farlige sjefer i hard kamp. For å seire over de tilsynelatende uoverkommelige utfordringene, må du slippe løs ødeleggende kombinasjoner, ta i bruk spesielle teknikker og taktisk koordinere angrepene dine med de andre Avengers. Du har størst sjanse til å komme ut på topp hvis du er i stand til å utnytte den kombinerte kraften til alle heltene og de spesielle ferdighetene hver enkelt har. Du er ansvarlig for å bestemme skjebnen til planeten, og øyeblikket for å handle er akkurat nå. Du flytter menneskeheten ett skritt nærmere frelse med hver motstander du overvinner og automatiserte våpen som du demonterer. For å overvinne uorden og bringe tilbake orden, er hele verden avhengig av ditt mot, ditt talent og din urokkelige besluttsomhet.

Nå er tiden inne for å mønstre din tapperhet, slå seg sammen med Avengers, og storme med hodet først inn i sentrum av det globale kaoset. Samarbeid, nøye planlegging og en urokkelig dedikasjon til å gjøre det som er rett er nøklene til seier mot Ultron og hans ondsinnede planer. Du har nøkkelen til fremtiden for hele kloden i dine hender. Jeg ønsker deg lykke til, helten, og måtte motet du viser i møte med ulykke oppmuntre andre til å ha håp. Ha det gøy med å spille flere spill på samme måte, som Avengers 4, Marvel Avengers Tactics, Thor Boss Battles og Avengers: Takedown! Gå også til toppen av de heroiske rekkene i denne ulåste versjonen av Avengers: Age of Ultron: Global Chaos. Ha det gøy!

Avengers Age of Ultron: Global Chaos ble lagt til i kategoriene:               Captain America, Hero, Skill, AbilitySpidermanCartoonAvenger

Lignende superheltkampspill på nettet:
Naruto 3D Fighting
Fight Arena Online
Street Mayhem - Beat Em Up
Raging Punch 3D
Martial Arts: Fighter Duel
Ultimate Robo Duel 3D
Super Hero Fighter

Innholdsvurdering
Alle sammen, Pegi 3

Gjennomgang
For bedre å forstå spillet kan du sjekke videoinstruksjonene, tipsene og YouTube-spillet til Avengers Age of Ultron: Global Chaos online her på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#spill avengers, #globalt kaos, #avengers, #avengers spill, #action, #gutter, #avengers helter, #kamp, #superhelt, #superhelt, #avengers age of ultron globalt kaos

Kul informasjon og statistikk

This game was added in March 25, 2015 and it was played 13.5k times since then. Avengers Age Of Ultron: Global Chaos is an online free to play game, that raised a score of 4.32 / 5 fra 34 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til