Advertisment

Hvordan spille?

 • Next / Confirm
  Management
  Jump
  Drop A Bomb
  Action
  Switch Between Search / Battle Mode
  Right Hand Kick
  Left Hand Kick
  Hits
  Run
  Come Back
  The Weapons Inventory
  Pause

Batman & Robin

Batman & Robin, en nettversjon av det populære PlayStation-spillet, kan nå spilles gratis og uten restriksjoner på BrightestGames.
Er du interessert i å spille noen av de beste old-school-spillene for SEGA, Retro og PlayStation online med Batman? Hopp deretter inn i dette retropikselerte tredimensjonale action-kamp- og kjørespillet med Batman og Robin i hovedrollene. Roboten som tilhører Bruce Wayne er et ekstremt risikabelt utstyr å betjene. Imidlertid er han den eneste som er i stand til å ta på seg de kriminelle som skjuler identiteten deres ved å bære masken til Dark Knight. Mr. Freeze og Poison Ivy, to av Gotham Citys farligste kriminelle, har nok en gang startet et angrep på byen. De planlegger å begynne med å oversvømme byen i et forsøk på å forurense den, og deretter vil de forsøke å fryse den. En tilfeldig vending vil resultere i at du hjelper Batman og Robin mens de gjør forberedelser til forsvaret sitt. Få oss ut av denne Batcave og på vei til å nå målet vårt så raskt som mulig.

Hva skjer egentlig i Batman & Robin-videospillet til PlayStation?
I 1994 og 1995 ble det banebrytende sidescrollende actionspillet kjent som The Adventures of Batman and Robin gjort tilgjengelig for spillere. Batman og Robin, to av de mest kjente karakterene i DC Comics-universet, var spillbare i dette videospillet. Skaperne av spillet hentet inspirasjon for sitt kreative arbeid fra Batman-animasjonsserien. En spesiell episode med animasjon fungerer som inspirasjon for hvert av spillets kapitler. Gjennom hele spillet vil du få i oppgave å hindre skurkenes planer ved blant annet å hindre bankran og forpurre svindel med fornøyelsesparker.

hint og instruksjoner om hvordan du spiller Batman og Robin-spillet på PlayStation.
For å komme i gang, finn en hule, og når du er inne, gjør noen enkle øvelser inne. Skal du føle deg vel i en lederrolle, er det svært nødvendig å ha dette på plass. Det er viktig at du tar deg god tid når du lærer inn og ut av spillet på grunn av det omfattende omfanget av komponentene; ellers vil du finne deg selv død i løpet av de første minuttene av konflikten. På det aller første området kan du få litt erfaring med å kaste granater, øve på mål eller til og med komme i kamp. Det er ikke ett av disse valgene som ikke kan tas. Når du får kontroll over dette aspektet av spillet, vil du være i stand til å møte de slemme gutta. Hvis du må gå fra ett sted til et annet inne i byen, kan du komme dit til fots eller ved å kjøre motorsykkel, som begge er mulige transportformer. Du kan forvente noen spennende jakter og intense konfrontasjoner med disse bandittene og deres mestere, som er ivrige etter å sette en stopper for gutta våre, og du kan se frem til begge disse tingene. Spilleren er siktet for å undersøke regionen kort tid etter at en kamp har blitt utkjempet for å komme videre med plottet på en eller annen måte. Ha det gøy!

Batman & Robin ble lagt til i kategoriene:                    AvengersFightingSuperheroBatmanCartoonsSingle-playerActionPixelAbilityRetroClassicOldUnblockedSurviveBoysWebGL1 PlayerGAMESunblocked 66unblocked 76.

Andre Batman Retro/SEGA-spill:
-LEGO DC Mighty Micros
-Lego Avengers: Captain America
-Gotham City Speed! Lego
-Adventures of Batman and Robin
-LEGO Batman Bat Snaps
-Batman - The Video Game
-Batman: Return Of The Joker
-PlayStation Game: Batman & Robin

Innholdsvurdering
Alle sammen, Pegi 7

Gjennomgang
Sjekk videoinstruksjonene, tipsene og Youtube-spillet til Batman & Robin PSX (PS One) (Playstation-klassikere) gratis på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#retro, #action, #piksel, #3d retro, #batman, #batman retro spill, #sega batman spill, #batman og robin, #playstation spill batman og robin, #bruce wayne, #gotham city, #batcave, #flaggermus mobil, #kjoring, #kamp, #oppdrag, #emulator

Kul informasjon og statistikk

This game was added in November 03, 2022 and it was played 6k times since then. Batman & Robin is an online free to play game, that raised a score of 4.84 / 5 fra 49 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til