Advertisment

Hvordan spille?

  • Player 1 Controls
    Player 2 Controls

Big City Battle

Big City Battle: Hva er det igjen?
Big City Battle inviterer deg til å gå inn i sin fascinerende verden! Big City Greens er et sted hvor du kan fordype deg i det pulserende miljøet og gjøre deg klar for en kamp som er uten sidestykke. Brightestgames.com er for øyeblikket det eneste stedet der folk som leter etter en spennende opplevelse, som deg selv, kan spille Big City Battle, den siste delen i Big City Greens Games-serien som ble utviklet av Disney Channel Games. Når du fordyper deg i denne utrolige spillopplevelsen, bør du være klar til å dra på en spennende reise ulikt noe du noen gang har opplevd før.

Gjør deg klar til å begi deg ut på et eventyr som er både stort og spennende: Big City Battle frakter spillere til det travle storbysenteret som ble omtalt i den anerkjente Big City Greens-serien. Med et så mangfoldig utvalg av spennende spilltyper, er det et valg som vil fengsle og fengsle hver spiller som er en seriøs entusiast. Big City Battle sørger for at du vil oppleve en uendelig strøm av adrenalin og spenning, uavhengig av om du har mye erfaring med å spille kampspill eller nettopp har begynt i sjangeren.

Det er viktig å få erfaring i kampkunsten for å oppnå suksess i storbykampen. Å tilegne seg kompetanse i kampferdigheten er svært nødvendig. For å utføre vanskelige manøvrer og få en fordel over motstanderne dine, må du bruke en rekke kontrollere. For å unnslippe å bli angrepet av innkommende fiender, kan du enkelt flykte ved å trykke A-tasten raskt. Alternativt kan du dristig frem med en hard takling ved å trykke på D-tasten. Når du ønsker å utføre imponerende luftangrep, kan du gjøre det ved å trykke på W-tasten for å hoppe og trykke på S-tasten for å slippe løs et kraftig spark. Ved å trykke på mellomromstasten kan du slippe løs det ultimate spesialangrepet på riktig tidspunkt.

Involver deg selv i spektakulære flerspillerkamper: Inviter en venn til å delta i en spennende to-spiller-modus, der hvert trekk har en betydelig innvirkning, og bare de sterkeste spillerne vil triumfere. Dette spillet gir en unik utfordring som krever både talent og strategisk tenkning, og det er preget av kontroller som er enkle å forstå og gis til PIL-tastene og ENTER-tasten. Big City Battle gir en uendelig strøm av action og spenning, uavhengig av om du deltar i intense en-til-en-dueller eller slår sammen krefter med andre spillere for å delta i massiv tag-team-kamp.

Delta i en lang rekke spillmoduser, inkludert å utforske den overbevisende historiemodusen og delta i spennende utvekslinger med kjente karakterer fra Big City Greens-universet. Mens du går gjennom en fengslende fortelling som er full av uventede hendelser, bør du gi datamaskinen muligheten til å velge rekkefølgen kampen fant sted. Alternativt har du muligheten til å sette ferdighetene dine på prøve i kampmodusen, som gir deg sjansen til å kjempe i opphetede en-mot-en- eller to-mot-en-konflikter mot hvilken som helst karakter du velger.

Big City Battle ble lagt til kategoriene:                           
ActionFightingWebGL1 player2 playersBoxingBoysSkillsAbilitiesSimulatorUnblockedUnblocked 76.

Lignende online kampspill:
Naruto 3D Fighting
Fight Arena Online
Street Mayhem - Beat Em Up
Raging Punch 3D
Martial Arts: Fighter Duel
Ultimate Robo Duel 3D
Toe To Toe Boxing
Boxing King: Ring Champion Fighter 3D
Chaos Boxing
Punch Hero
Strong Fighter
Bearsus
Big City Battle


Innholdsvurdering
Alle sammen, Pegi 6

Gjennomgang
Sjekk tipsene, videoinstruksjonene og YouTube-spillingen til Big City Battle gratis på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#action, #disney kanal, #tegneserie, #slasskamp, #gutter, #kung fu, #gatekamp, #storbykamp opphevet, #1 spiller, #2 spillere, #kamp, #nye disney spill, #disney spill opphevet

Kul informasjon og statistikk

This game was added in April 05, 2024 and it was played 2.6k times since then. Big City Battle is an online free to play game, that raised a score of 4.62 / 5 fra 21 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til