Advertisment

Hvordan spille?

  • Navigate/ Play Game

Bubble Queen Cat

Dette er Bubble Queen Cat-spillet du kan spille online. På Brightestgames kan du spille det gratis og uten noen begrensninger!
Det er en glede å møte deg, og jeg er takknemlig for at du har valgt å spille «Bubble Queen Cat», et puslespill med katter. Innbyggerne i en stor og varsom skog bestemte seg for å arrangere en fest for dyrene, siden dette er noe de ofte gjør og bruker som en unnskyldning for å samles og feire en rekke milepæler og begivenheter. De feirer en ferie med sine nære venner i dag, og de ønsker å få mest mulig ut av det ved å ha det hyggelig og komme overens med menneskene de er sammen med. Men de attraktive gutta klarte ikke å fullføre oppdraget sitt da det plutselig dannet seg bobler og skremte dyrene. Som et resultat av dette klarer ikke dyrene å være glade og tilfredse i miljøet. La oss anstrenge oss for å få alle boblene til å slå ut, slik at dyrene har en sjanse til å ta en pause og slappe av.

Triks og instruksjoner for hvordan du spiller nettspillet Bubble Queen Cat.
En del av oppdraget ditt vil bestå av å sprette boblene. For å gjøre dette, må du bruke haglen til å sprenge så mange bobler du kan. Du må sikte, matche og skyte mot fargen på boblen du skal skyte for å fullføre dette målet; etter at du har gjort det, vil bobler av samme farge eksplodere når de treffes. Hold et øye med klokketimeren siden det å gå fremover i spillet er avhengig av hvor mye tid som fortsatt er igjen på klokken. En høyere poengsum vil bli tildelt deg hvis du er i stand til å sprenge et større antall bobler i et enkelt spill enn motstanderen din. Hele spillefeltet vil bli tilbakestilt til sin opprinnelige tilstand etter hvert andre skudd der et par ikke er generert. Dette vil skje etter hvert annet skudd. Det kan være tider når du vil ha tilgang til unike eksplosive bobler som du kan bruke i visse situasjoner. Ha det gøy etter at du er ferdig med å sprette alle boblene!

Bubble Queen Cat ble lagt til i kategoriene: Arcade, PuzzleConnect, Physics, Matching,  Html5Match 3ThinkingBrainGAMESUnblockedunblocked 66unblocked 76.

Lignende Bubble Shooter-spill:
Bubble Shooter HD
Bubble Shooter Pro 2
Bubble Shooter Pro
Bubble Invasion
Bubble Game 3 Deluxe
Bubble Shooter Candy 2
Bubble Shooter HD 2
Bubbles & Hungry Dragon
Bubble Queen Cat

Innholdsvurdering
Alle Pegi 3

Gjennomgang
Sjekk videoinstruksjonene, tipsene og Youtube-spillet til Bubble Queen Cat gratis på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#boble, #puslespill, #katt, #skyting, #match, #match 3, #matchende, #bobleskytespill, #arkade, #barn, #jenter, #gutter, #html5, #nanospill, #ferdigheter, #evne, #farger, #bobleskytter, #bobleskytter, #spill bobledronningekatt online, #bobledronning katten er opphevet

Kul informasjon og statistikk

This game was added in March 28, 2023 and it was played 3k times since then. Bubble Queen Cat is an online free to play game, that raised a score of 4.33 / 5 fra 6 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til