Advertisment

Hvordan spille?

  • Click To Play

Burrito Bison 3: Launcha Libre

Videospillet Burrito Bison 3: Launcha Libre er nå tilgjengelig for å spille gratis online på Brightestgames.com.
hvor du vil kunne ta del i vår meksikanske crazy jumpers siste eventyr sammen med vår modige helt, Burrito Bison. Han ønsker å være en del av noe spennende, og det er derfor han deltar i Burrito Bison 3: Launcha Libre-videospillet sammen med sine andre fightervenner. Bare klikk her for å begynne å spille live på BrightestGames.com. Burrito Bison 3: Launcha Libre utfordrer spillere til å forsvare planeten fra et angrep av godteri ved å sprette, sprekke, spise kake, smake, fly og sveve gjennom luften. Gjør alt som står i din makt for å hjelpe Burrito Bison med å hente fram sin unike kokebok med oppskrifter, som er tatt av en ond trollmann. Han har tenkt å hente den og bruke den til å tilberede den beste salsaen i hele verden. forteller historien om Burrito Bizon, en kjent og uslåelig meksikansk luchador som er på flukt fra politiet. På grunn av den uhyggelige likheten mellom masken som dekker ansiktet hans og hodet til en bison, fikk han tittelen «Bison». Som en premie for å vinne nok en duell, fikk han en gang en enormt verdifull kokebok som inkluderte eldgamle metoder for å forbedre styrke, smidighet og utholdenhet. Kokeboken ble gitt til ham som et tegn på takknemlighet for hans prestasjon. Han tenkte ikke over det før han satte seg i bilen og kjørte til matbutikken for å hente tingene han trengte for å lage disse rettene til middag. Etter at han hadde skaffet de fleste varene på handlelisten sin, tok han veien til rekken av kunder som ventet på å betale for kjøpene sine. Butikkens kunder brøt plutselig inn i vanvidd, ropte og løp ut av bygningen i panikk. Burrito nærmet seg montren, som var plassert i området med de høyeste skrikingene, og så sto han der uten å få frem en lyd. Da han nærmet seg, observerte han at hver av pakkene som inneholdt gummibjørn utvidet seg raskt før de sprakk opp. Han hadde helt mistet oversikten over alt annet da han begynte å kjempe mot disse deilige skapningene, som alle fløy ut av flokken i en kaotisk bevegelse. Da alt var på topp, grep den uhyggelige kokken, som var ansvarlig for å sette alt i aksjon, advokatens bok, og forsvant deretter i en retning som ikke var spesifisert.

Burrito Bison 3: Launcha Libre ble lagt til kategoriene: Running1 playerWebGL.

Lignende spill som Rebel Gamio?
-Rebel Gamio
-Burrito Bison 3: Launcha Libre
-Burrito Bison Revenge

Innholdsvurdering
Alle sammen, Pegi 5

Gjennomgang
Sørg for at du sjekker videoinstruksjonstipsene og YouTube-spillingen til Burrito Bison 3: Launcha Libre gratis på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#burrito bison 3, #burrito bison 4, #fysikk, #katapult, #flyging, #lansering, #kun mus, #oppgraderinger, #hjerne, #barn, #for gutter, #burrito bison 3 launcha libre ublokkert, #ublokkert 77, #ublokkert 76, #ublokkert 66, #ublokkerte spill a spille pa skolen, #ublokkerte spill wtf

Kul informasjon og statistikk

This game was added in January 18, 2019 and it was played 12k times since then. Burrito Bison 3: Launcha Libre is an online free to play game, that raised a score of 3.88 / 5 fra 129 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til