Advertisment

Hvordan spille?

  • Navigate/ Play Game

Candy Crash

Hva er formålet med Candy Crash-spillet?
💪🍳Candy Crash er et videospill der målet ditt er å maksimere antall kombinasjoner som inkluderer tre eller flere godteri. For å gjøre dette, må du nøye planlegge hvert trekk for å oppnå størst mulig antall vinnende kombinasjoner.

Å bruke boostere på en smart måte på vanskelige etapper er avgjørende for å overvinne vanskeligheter som sjokolade og få deilige godteri gjennom et bredt spekter av nivåer. I forhold til hvor mye suksess du oppnår, vil målene dine fortsette å utvide seg.

Du har muligheten til å ta del i vårt enorme utvalg av Candy Crash-spill, hvor du er betrodd å fjerne klynger av harde godteri og utsøkt frukt ved å bruke en strategisk strategi. Når du spiller tradisjonelle spill på samme måte som Bejeweled, kan du glede deg over spenningen ved å leke med søte godterier i stedet for dyrebare juveler. Dette vil tillate deg å motta hele opplevelsen.

Det er nødvendig å omorganisere tingene på brettet på en slik måte at de stemmer overens med fargen og formen på gjenstandene. Ved å arrangere grupper på tre eller flere fliser som er like i en linje, er det mulig å fjerne fliser fra brettet. Jo høyere antall fliser som er organisert i en linje, jo høyere poengsum.

Som et resultat av det faktum at de er veldig fengslende og ganske godt likt, har vi inkludert alle spillene du liker å spille i vårt utvalg av Candy Crash-spill. Du har muligheten til å spille den originale versjonen av spillet, som har søte godterier og stadier som blir stadig mer utfordrende, eller du kan utforske de underholdende variantene, som har kosmiske juveler og karakterer som hver har sitt eget sett med kvaliteter som er eksklusive til dem.

Det spiller ingen rolle om du bytter ut kronen til kongen som ble feilplassert, diamanter som har gått tapt, eller vakre blomster; opplevelsen er den samme. Å bytte og kvitte seg med dupliserte deler er fortsatt målet, som det alltid har vært. Du kan forvente å spille et spill som er både fartsfylt og strategisk hver gang du spiller spillet.

Candy Crash ble lagt til i kategoriene:              PuzzleArcadePuzzleConnectMatchingHTML5Match 3ThinkingBrainGAMESUnblockedUnblocked 66unblocked 76MobilesAndroidiPadiPhoneTouchscreenTable.

Lignende matchende 3-spill:
Bubble Shooter HD
Bubble Shooter Pro 2
Bubble Shooter Pro
Bubble Invasion
Bubble Game 3 Deluxe
Bubble Shooter Candy 2
Bubble Shooter Candy
Bubble UP!
Bubble Shooter Candy 3
Bubble Shooter Free
Bubble Shooter Butterfly
Pop Adventure
Candy Valley
Candy Crash

Innholdsvurdering
Alle Pegi 3

Gjennomgang
Du kan sjekke videoinstruksjonene, tipsene og YouTube-spillingen til "Candy Valley" gratis på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#puslespill, #godteri, #match 3, #barn, #jenter, #online, #gratis, #morsomt, #matchende, #html5, #tilfeldig, #populaer, #godteri, #godterikrasj ublokkert, #candy crush, #finik spill, #yandex, #godteri, #eventyr, #bejeweled, #mobiler, #android, #ipad, #iphone, #beroringsskjerm, #nettbrett, #avblokkerte spill avansert metode

Kul informasjon og statistikk

This game was added in May 25, 2024 and it was played 1.1k times since then. Candy Crash is an online free to play game, that raised a score of 5.00 / 5 fra 6 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til