Advertisment

Hvordan spille?

  • Navigate Game
    Drive/balance

Fancade

Det klassiske arkadespillet kan nå spilles gratis på Brightestgames.com!
Du vil få sjansen til å ta del i dette morsomme pikselskyggelagte arkadepuslespillet, som vil lede deg på en tur for å samle stjerner og utforske riker som er proppfulle av minispill. Det bringer det totale antallet krympede spill tilgjengelig på Brightetsgames.com til nesten hundre. Du vil reise til en øy i det nylig utgitte nettbaserte spillet Fancade, som har blitt konstruert med flere baner med varierende vanskelighetsgrader, og konkurrere med andre spillere i bilkonkurranser der. I de tidlige stadiene av spillet vil du bli bedt om å velge både et kjøretøy og en kurs for det. Du vil gå videre til du kommer til startstreken hvis du fortsetter i den retningen. Ved skiltet vil et trykk på gasspedalen føre til at du springer frem steg for steg, og til slutt fører til at du oppnår hastighet. Ta en titt på nabolaget der borte. Den vil gå på tvers av regionen som er kjent for sin utfordrende topografi. Ditt oppdrag er å holde bilen i riktig posisjon og forhindre at den velter. Du bør hoppe hvis det er et springbrett som nærmer seg. Mens du er i luften, vil du gjøre et stunt som vil bli scoret i henhold til en viss mengde fokus.

Fancade inkluderer følgende spillalternativer:
Samle stjerner og lås opp verdener fullpakket med morsomme minispill! Eller vil du på den annen side heller lage dine egne spill og nivåer? Etter det, når du når det stadiet, gå til arkaden for å konkurrere med poengsummene til andre spillere.
- Splitter nye videospill i hver kloden
- Få tilgang til over hundre forskjellige miniatyrspill
- Konkurrer med andre brukere for å få høyere rangeringer
- Tusenvis av utfordringer å overvinne
- Avdekke splitter nye spill hver dag
- Lag nivåer med forhåndslagde pakker
- Lag spill uten å gjøre noe før du planlegger
- Samle valuta og redesign
- Skaff deg skuespill, favoritter og juveler
- Delta i et fellesskap av produsenter i ditt område

Fancadespill ble lagt til i kategoriene:
 KidsLearningEducationalBrainPuzzleCartoons,

Flere lignende spill:
-Stickman Squid Game
-Stickman Party
-Funny Ragdoll Wrestlers
-Stick Fighter Rpg
-Ninja Legend
-Stickman Archero Fight
-Fancade

Innholdsvurdering
Alle sammen, Peggy 3

Gjennomgang
For en bedre forståelse av spillet kan du sjekke videoinstruksjonene, tipsene og Youtube-spillet til Fancade-spillet online her på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#arkade, #reaksjonstid, #ferdigheter, #slange, #piksel, #ledelse, #puslespill, #spill for gutter, #racing, #biler, #lop for gutter, #nettspill, #oppdrag, #bygge, #fancade ublokkert

Kul informasjon og statistikk

This game was added in October 11, 2021 and it was played 16.4k times since then. Fancade is an online free to play game, that raised a score of 4.37 / 5 fra 158 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til