Advertisment

Hvordan spille?

  • Move
    Aim And Shoot.
    Enter/next Weapon/previous Weapon

Intrusion 2 Full Version

Spill Intrusion 2 Full Version-spillet online på BrightestGames, hvor det alltid er oppdatert og fullstendig ublokkert!
Bli med i et klassisk actionfylt enmannshærspill i det såkalte "Intrusion 2" som gir en skyteplattform som finner sted i en science fiction-verden på en reserveplanet bebodd av et antagonistisk militærfirma som driver med ulovlig våpenutvikling. I dette spillet spiller du som en enmannshær. Handlingen utspiller seg i et miljø som ligger mye i fremtiden. Du, som en elitesoldat, vil bli sendt til slagmarken for å undersøke situasjonen der, siden det antas at et dødelig militærselskap driver med forskning og testing av forbudte våpen på en fjern planet. I det øyeblikket du tråkker foten ned på planeten, vil du bli overfalt av roboter av den siste generasjonen, og de vil ikke stoppe noe i deres forsøk på å eliminere deg. Du må være forberedt på episke kamper mot et gigantisk monster mens du tar deg gjennom territorium kontrollert av fienden.

Hva er noen ting jeg bør vite om spillet Intrusion 2?
I 2012 var VapGames utgiver av actionspillet Intrusion 2, som ble laget av Aleksey Abramenko og inneholdt en siderullende spillestil. Spilleren tar kontroll over spillets hovedperson, en sci-fi-soldat som er bevæpnet med et bredt utvalg av våpen og har et bredt spekter av ferdigheter. For å fullføre hvert nivå, må spilleren beseire et bredt utvalg av fiender og monstre.Spillet i dette spillet er bygget på fysikk, noe som er veldig interessant, og det lar spillere samhandle med omgivelsene og utnytte disse interaksjonene til deres fordel. Spillet har også en unik visuell stil med håndtegnede bilder og animasjon hele veien.

Intrusion 2 Full Version ble lagt til kategoriene:                           WarUnblockedShootingActionSurviveBoysWebGLG A M EGAMESunblocked 66unblocked 76Unblocked Games to Play on school.

Lignende FPS-spill:
-Mine Shooter
-Zombies Shooter Part 2
-Fort Clash Survival
-Run Zombie Run
-Polygon War Z Zombie
-Pixel Strike Force
-PUBG BatlGround
Ferge.io
-TopGuns.io
-Blockpost
-Bloody Battle
-R.I.P. Remake
-Soldier Of The Homeland
-Intrusion 2 Full Version

Innholdsvurdering
Tenåring, Peggy 7

Gjennomgang
For en bedre forståelse av spillet kan du sjekke videoinstruksjonene, tipsene og Youtube-spillet til Intrusion 2 Full Version online her på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#angrep, #skytespill, #skyting, #sidescrolling, #vapen

Kul informasjon og statistikk

This game was added in May 22, 2013 and it was played 13.2k times since then. Intrusion 2 Full Version is an online free to play game, that raised a score of 3.72 / 5 fra 75 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til