Advertisment

Hvordan spille?

  • Navigate Game/play The Game

Mahjongg Dark Dimensions Triple Time

Mahjongg Dark Capacities Triple Time er et innovativt, vanedannende, ferdighetsbasert, unikt og spennende mahjong-spill med tre farger som er gratis å spille. Den kombinerer fantastiske nye nivåer med levende 3D-bilder og suverene lydresultater, som alle er tilgjengelige akkurat nå på Brightestgames.com. Det er en av de mest kreative og underholdende versjonene av mahjong tilgjengelig online og på mobile enheter, og den har mange utfordringsnivåer. Mahjongg Dark Capacities Triple Time 3D er et spill som blander mahjongg og matcher tre spill med morsomme berøringskontroller i en helt ny 3D-setting. Finn og par sammen tre gulvfliser som ligner på hverandre for å vinne i denne versjonen av mahjong. Finn et par for hver flis for å fjerne den fra brettet. Liker du å spille tradisjonell mahjong gratis? Du vil sette mye mer pris på det. Du bør også prøve de enkle, de normale og de alvorlige vanskelighetsgradene.

Om Mahjongg Dark Dimensions Triple Time
Du er hjertelig invitert til å ta del i en av de mest kjente gåtene i verden, kjent som kinesisk Mahjong, i det spennende og splitter nye spillet Mahjongg Dark Dimensions Triple Time. Før du går på visning, vil du garantert se et spillefelt med et bilde av tredimensjonale terninger som flyter i midten. Dette vil være det siste du ser før du vises. Komponentene i denne kuben vil være små fliser av en viss størrelse. Du vil finne et bilde av et annet objekt eller en hieroglyf på hver av dem. For å gjøre en grundig undersøkelse av noe, vil du helt sikkert bli bedt om å rotere kuben før du bruker kontrollhemmelighetene. Etter å ha fulgt nøye med på overflaten, er neste trinn å søke etter to av samme objekt. Etter å ha funnet dem, må du bruke musen til å velge elementene ved å bruke de riktige hurtigtastene. Som et resultat vil du kunne fjerne disse hindringene fra spillefeltet og få poeng som belønning for innsatsen din. Oppdraget ditt i denne versjonen av Mahjongg Dimensions Dark er å eliminere kuben innen tidsgrensen som er spesifikt tildelt for å fullføre spillets mål.

Mahjongg Dark Dimensions Triple Time ble lagt til kategoriene:           ArcadePuzzleConnectMatch 3MatchingConnect 2Thinking.

Flere Mahjong-spill:

Microsoft Mahjong
Mahjongg Candy Cane
Holiday Mahjong Dimension
Mahjongg Dimensions Candy 640
Emoji Mahjong
-Majongg Dark Dimensions 210 seconds
-Mahjongg Dark Dimensions Triple Time

Innholdsvurdering
Alle Pegi 3

Gjennomgang
Sørg for at du sjekker videoinstruksjonene, tipsene og Youtube-spillet til Mahjongg Dark Dimensions Triple Time gratis på Brightestgames.com

Spilletiketter

#arkade, #puslespill, #mahjongg, #mahjong, #mork, #mahjong morke dimensjoner, #mahjongg dimensjoner mork, #mahjong morke dimensjoner trippel tid, #mahjong mork, #mahj mork, #arkadium#arkadium

Kul informasjon og statistikk

This game was added in November 15, 2021 and it was played 5k times since then. Mahjongg Dark Dimensions Triple Time is an online free to play game, that raised a score of 3.67 / 5 fra 12 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til