Advertisment

Hvordan spille?

  • Move
    Aim And Shoot
    To Interact
    To Reload
    To Jump

Mini Royale 2 (.io)

Mini Royale.io 2 Det er den andre delen av Mini Royale (.io)-spillet, og det har blitt oppdatert for å være mer optimalisert og for å inkludere flere morsomme elementer. Som en forbedring har Mini Royale.io 2 utrolig spilling fra førstepersonsperspektiv, sammen med en nydelig Battle Royale-setting. Med dette gratis epic.io-spillet vil du falle fra himmelen og sette ferdighetene dine på prøve for å forbedre sjansene dine for å overleve. For å holde deg i live helt til rundene er avsluttet, må du lære å være tålmodig og strategisk. Mini Royale.io 2 er et multiplayer online battle royale overlevelsesskytespill med lavpolygon 3D-bilde som har blitt strømlinjeformet og en særegen kunststil. Det er mange paralleller å trekke mellom dette spillet og PUBG, Fortnite og Apex Legends. Andre spill som PUBG Infinity BattleField OPS, Scar Pubg, Fortnite: 1V1.LOL og Fortnite Online China er eksempler på spill som er ganske like Royale Battle Arena-sjangeren. Du trenger ikke å laste ned eller installere noen ekstra programvare eller maskinvare for at MiniRoyale 2 skal fungere ordentlig på nettleseren din. Dette førstepersonsskytespillet vil være tilgjengelig for spillere fra hele verden på denne måten, og fjerner alle mulige adgangsbarrierer. Du vil konkurrere mot ni andre spillere fra hele verden i dette spillet, og for å holde deg i live og gå seirende ut, må du utnytte skyteevnene dine effektivt. Hver spiller vil gjøre et galt streif for å samle mat, våpen og andre gjenstander for å holde seg i live så lenge som mulig. I spillet kan du finne en rekke våpen, som en AK-47, en UZI, en hagle, en snikskytterrifle, granater, droner og mange flere typer våpen, over hele området i de forskjellige bygningene. I dette spillet tar de kjemiske våpnene form av en sirkel, og etter hvert som spillet skrider frem, vil sirkelen krympe og bli en stadig mindre størrelse. Fordi plassen også er filmer sidelengs, bør du gjøre en innsats for å opprettholde posisjonen din i midten av den for din egen sikkerhet. Kontroll over fallskjermen er også av største betydning! 1. Bestem plasseringen av distribusjonen ved å bruke kartet. 2.

Hvordan spille Mini Royale 2 (.io): tips og strategier?
Oppretthold kommandoen over sjakten din slik at den lander på riktig sted. 3. Gjennomfør en ransaking av hver bolig, åpne alle dører og samle alle våpen og annet utstyr du finner. 4. I tillegg til dette kan du ta premier ved å skyte ned droner. 5. For å vinne spillet, må du eliminere alle motstanderne og forbli den eneste overlevende ved å bruke de 15 forskjellige våpen- og inventarsystemene. Dette er et flott spill for de av dere som liker å spille Battle Royale-spill. Gå i tillegg over til layoutmenyen for å tilpasse karakteren din og utvikle din egen motefølelse. Du har muligheten til å sette din egen musikk på fjernkontrollen. Ha en flott tid med å spille noen av de beste nettspillene som ligner Fortnite, og jobb deg oppover for å bli seierherren på slagmarken! Kategorien.io Games inkluderer nå det sammenlignbare Battle Royale-spillet kjent som MiniRoyale 2, som er lagt til.

Mini Royale 2 (.io) ble lagt til i kategoriene:   3D GamesShootingSurviveBattle RoyaleActionMultiplayerSimulatorCounter-StrikeGAMESUnblocked WTFunblocked 66unblocked 76

Spill i denne serien
Mini Royale
Mini Royale 2 (.io)
Mini Royale: Nations
Mini Royale: Nations Season 3
Warbands.io
Apes.io
Petz.lol
Fields of Fury

Innholdsvurdering
Alle sammen, Peggy 6

Gjennomgang
Sørg for at du sjekker videoinstruksjonene, tipsene og Youtube-spillet til Mini Royale 2 (.io) gratis på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#mini royale, #mini royale 2 io, #skyting, #flerspiller, #vapen, #battle royale fortnite, #forstepersonsskytespill, #action, #webgl, #mini royale 3 io, #battle royale io, #battle royale spillet, #miniroyale2 io, #mini royale 2, #1v1, #falske fortnite, #io skytespill 3d

Kul informasjon og statistikk

This game was added in December 28, 2019 and it was played 13.6k times since then. Mini Royale 2 (.io) is an online free to play game, that raised a score of 3.96 / 5 fra 85 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til