Advertisment

Hvordan spille?

  • Move/jump/slide
    Punch
    Kick
    Jump Attack
    Special Attack

Super Brawl 2

Spillet Super Brawl 2 er for øyeblikket tilgjengelig online og live på Brightestgames.com. Det er et av kampspillene som vi har valgt å inkludere i kategorien Nickelodeon og tegneseriespill, og det er et av spillene som tilbys på nettsiden vår.Du bør jobbe med å forbedre kampevnene dine slik at du kan vise at du er den største fighteren på arenaen. Benytt intellektet ditt til å utforme de mest effektive kampmanøvrene og overliste dine motstandere. Benytt deg av dine talenter og timing, og vær forsiktig med å blokkere ikke bare de spektakulære ultimate angrepene, men også alle andre angrep som kan komme din vei. Du kan også ha det hyggelig å samhandle med et bredt utvalg av underholdende tegneseriefigurer, som Svampebob, Aang, Sheen, Plankton, Skipper og Otis, blant mange flere. Hvis du finner ut at du setter pris på spillingen til disse spillene, er resten av Super Brawl Nick-oppfølgerspillene tilgjengelige online.

Hvordan gå frem
For å begynne, velg "Start spill" fra menyen ved å bruke musen for å gå gjennom spillets grensesnitt. Du har ikke lov til å delta i turneringen med mindre du har mestret de grunnleggende kampmanøvrene. For å flytte rundt, hoppe, blokkere (ved å trykke ned-tasten) og skyve, bruk piltastene på tastaturet. Pass på at du bruker pil opp-tasten når den andre spilleren bruker sin ultimate kraft, slik at du kan slippe å motta skade fra dette sterke angrepet og i stedet hoppe over det.

Super Brawl 2 ble lagt til i kategoriene:  SportsShootingSpongebobNick JrHtml5SkillKidsAbilityDisney XD.

Spill i denne serien

Innholdsvurdering
Alle sammen, Pegi 7

Gjennomgang
For en bedre forståelse av spillet kan du sjekke videoinstruksjonene, tipsene og Youtube-spillet til Super Brawl 2 online her på Brightestgames.com.

Spilletiketter

#slagsmal, #slass, #tegneserier, #kamp, #avatar, #svampebob, #nickelodeon, #super slagsmal 2

Kul informasjon og statistikk

This game was added in April 21, 2020 and it was played 37k times since then. Super Brawl 2 is an online free to play game, that raised a score of 3.93 / 5 fra 239 stemmer. BrightestGames brings you the latest and best games without download requirements, delivering a fun gaming experience for all devices like computers, mobile phones, also tablets. For more enjoyment, don't forget to check our Newest Games and Most Played Games categories, where you will find Top Quality free online games for all ages!

Siste spill lagt til